VINTAGE BEACH CLUB

Op het mooiste strand van de Belgische kust schittert de stijlvolle Vintage Beach Club. Voor het vakantiegevoel hoef je niet naar Ibiza, kom langs en beleef het bij Vintage Beach Club!

Vintage Beach te Knokke-Zoute is hedendaags maar met een snuifje nostalgie… ! Geniet van de gezelligheid en nestel je knus in onze loungezetels met Vintagelook.

We zorgen voor een klassevolle mix waar iedereen zijn gading vindt. Kwaliteit staat bij ons voorop, in combinatie met een goede service in een ongedwongen sfeer. Bij ons kan je steevast terecht voor een gezellige babbel onder vrienden terwijl je kan genieten van de heerlijke muziek. Meermaals per week verwent onze DJ je ook nog eens met de heerlijkste zomerse beats.

Op onze ruime terrassen met prachtig uitzicht op zon, zee en strand kun je rustig achterover hangen en genieten van een overheerlijke verfrissende cocktails, dorstlessende rosé of sprankelende Champagne. Onze medewerkers heten je van harte welkom en voorzien je graag van de lekkerste hapjes en drankjes. Ons terras biedt ruimte voor iedereen. Lekker met z’n tweetjes genieten van een avondzonnetje? Of een dagje aan het strand vertoeven met de kids? De mogelijkheden bij Vintage Beach Club zijn onbeperkt!

Beach Club Knokke